loading...
پایگاه سرگرمی
پیشنهاد ما به شما

آرش آرش بازدید : 3521 پنجشنبه 19 تیر 1393 نظرات (1)

 چگونه بریدگی های کوچک را درمان کنیم؟

زخم‌های کوچک با وجود احتیاط  فراوان ما، باز هم پیش می‌آیند.درمان مناسب این زخم‌ها لازم است چون دیگر عفونت نمی‌کنند. در غیر این صورت با تأخیر در درمان امکان منتهی شدن به دیگر بیماری‌ها نیز وجود دارد.


 

دستور العمل
برای جلوگیری از خونریزی،به سرعت روی زخم را فشار دهید.

محل خونریزی را با محلول ملایم صابون و آب گرم بشویید تا تمیز شود و از هرگونه گرد و غبار و آلودگی پاک شود.بعد از شستن زخم، می‌توانید با پنبه‌ی آغشته به پرو کسید هیدروژن آن را ضدعفونی کنید.

به آرامی زخم را خشک‌کنید.

کرم حاوی آنتی بیوتیک روی زخم بگذارید تا عفونت نکند.

آن را باندپیچی کنید تا آلوده نشود.

در صورت کثیف شدن یا خیسی، بانداژ را تعویض کنید. می توانید از بانداژهای ضدآب نیز استفاده کنید.

اجازه دهید زخم التیام یابد و بعد بانداژ را بردارید. زخم‌های جزئی در ظرف 2 روز به خوبی درمان می‌شوند.

زخم در حال بهبود را از معرض نور خورشید دور کنید چون ممکن است باعث به جا ماندن جای زخم شود.

اگر زخم بهبود نیافت و یا بدتر شد حتماً به پزشک مراجعه کنید. ممکن است زخم عفونت کرده باشد. زخم‌های عفونی معمولاً قرمز می‌شوند و چرک زردرنگ از آن‌ها ترشح می‌شود.

نکته‌ها و هشدارها
در سن 10 یا 11 سالگی، واکسن کزاز بزنید و واکسن تقویتی را هر 10 سال یک‌بار تزریق کنید. این کار باعث پیش‌گیری از ابتلا به بیماری‌های پیچیده‌ای که در نتیجه‌ی زخم‌های عفونی ایجاد می‌شوند، می‌گردد.

همیشه در کیف یا در ماشین یک کرم آنتی بیوتیک، یک بسته دستمال الکلی و بانداژ داشته باشید تا در زمان لازم، مثلاً هنگام بروز یک بریدگی کوچک، از آنها استفاده کنید. به خصوص اگر بچه‌های کوچک دارید، این کار خیلی مفید خواهد بود.
آرش آرش بازدید : 3599 چهارشنبه 18 تیر 1393 نظرات (1)
پیشنهاد ما این است این برنامه را بر روی گوشی خود نصب کنید و بدون نگاه کردن به جوابها از این بازی فوق العاده لذت ببرید .

۱ رنگین کمان
۲٫ دومینو
۳٫ پدال
۴٫ ستاره
۵٫ نیرنگ
۶٫ رباط
۷٫ پیچ گوشتی
۸٫ دست انداز
۹٫ فدات
۱۰٫ آسمون
۱۱٫ چاقو کش
۱۲٫ دارچین
۱۳٫ نقاط ضعف
۱۴٫ تاس کباب
۱۵٫ اتوبوس
۱۶٫ زخم زبون
۱۷٫ لیوان
۱۸٫ سیرابی
۱۹٫ شیک پوش
۲۰٫ بلندگو
۲۱٫ سیاتیک
۲۲٫ ستایش
۲۳٫ بمباران
۲۴٫ شیرتوشیر
۲۵٫ سیزده به در
۲۶٫ بی برو برگرد
۲۷٫ آفتابگردان
۲۸٫ تخته سیاه
۲۹٫ پروتن
۳۰٫ خیار قلمی
۳۱٫ سرپرست
۳۲٫ منظور
۳۳٫ مثبت
۳۴٫ تنیس
۳۵٫ شاپور
۳۶٫ از سحری تا افطار می خورم
۳۷٫ یخمک
۳۸٫ بن لادن
۳۹٫ جهان بینی
۴۰٫ چین و چروک
۴۱٫ ساکسیفون
۴۲٫ سرشیر
۴۳٫ اسکیمو
۴۴٫ عابدینی
۴۵٫ ماتریکس
۴۶٫ گلابی
۴۷٫ طوطی
۴۸٫ موجودی
۴۹٫ بتادین
۵۰٫ سانتافه
۵۱٫ یونان
۵۲٫ سررسید
۵۳٫ خیار مجلسی
۵۴٫ موزمار
۵۵٫ گل گاوزبان
۵۶٫ نوکیا
۵۷٫ استنتاج
۵۸٫ پرتقال
۵۹٫ آبگرمکن
۶۰٫ بیکاری
۶۱٫ داوطلبان
۶۲٫ مختار
۶۳٫ اتومبیل
۶۴٫ رودربایستی
۶۵٫ دست های آلوده
۶۶٫ هفت تیر کش
۶۷٫ گورخر
۶۸٫ چشم انداز زیبا
۶۹٫ لواشک
۷۰٫ خراب کردن
۷۱٫ ملیکا
۷۲٫ سیایت های غلط
۷۳٫ باباقوری
۷۴٫ ماهی تابه
۷۵٫ مصمم
۷۶٫ کف گرگی
۷۷٫ بورانی بادمجان
۷۸٫ تهویه هوا
۷۹٫ نباتات
۸۰٫ سمنان
۸۱٫ بصیرت
۸۲٫ مرکبات
۸۳٫ صادقانه
۸۴٫ رزومه
۸۵٫ سرپیچی
۸۶٫ سلام از ماست
۸۷٫ شرکت
۸۸٫ شیردرنده
۸۹٫ خاک شیر
۹۰٫ نخاله
۹۱٫ محدود
۹۲٫ ساقه طلایی
۹۳٫ سرنشین
۹۴٫ تلاطم
۹۵٫ کرم موبر
۹۶٫ تبصره
۹۷٫ آشتی
۹۸٫ پولدار
۹۹٫ درنگ
۱۰۰٫ خردل
۱۰۱٫ قندهار
۱۰۲٫ تیمور لنگ
۱۰۳٫ صفت
۱۰۴٫ روباه مکار
۱۰۵٫ پیراهن
۱۰۶٫ فرصت
۱۰۷٫ هفته جاری
۱۰۸٫ نون کنجدی
۱۰۹٫ کریستال
۱۱۰٫ سیتی اسکن
۱۱۱٫ کلاس دایر است
۱۱۲٫ مستوفی
۱۱۳٫ عکس العمل
۱۱۴٫ شاخ و شونه
۱۱۵٫ شیر سماور
۱۱۶٫ دلخوش کردن
۱۱۷٫ کاروان
۱۱۸٫ جهت
۱۱۹٫ اعتصاب غذا
۱۲۰٫ موشکافی
۱۲۱٫ پاورچین
۱۲۲٫ پدرم را درآورد
۱۲۳٫ سیب زمینی
۱۲۴٫ صادقانه
۱۲۵٫ وکالت تام
۱۲۶٫ هندسی
۱۲۷٫ دوران طلایی
۱۲۸٫ چشم مسلح
۱۲۹٫ ژلاتین
۱۳۰٫ چنبره
۱۳۱٫ بسکتبالیست
۱۳۲٫ کله پاچه
۱۳۳٫ کاردستی
۱۳۴٫ پیچ شمرون
۱۳۵٫ اسکرین شات
۱۳۶٫ لات محله
۱۳۷٫ پتروس
۱۳۸٫ جهشی خواندن
۱۳۹٫ مسکونی
۱۴۰٫ کاینات
۱۴۱٫ بهنوش بختیاری
۱۴۲٫ جوان آتل و باطل
۱۴۳٫ حیدربابا

۱۴۴٫ زیر آب زنی


جواب سوالات آفتابه آبدیت جدید



توله سگ
سروان
مهتاب
دست فروش
آیس کریم
کلاه بر دار
فنلاند
اتومبیل رانی
مشترک
ایران
پانتومیم
پاکت
دو دره بازه
تحکیم
ته دیگ
کامیون هیجده چرخ
سپیدار
سر افکنده
اسکندر
دلشدگان
پریز تلفن
بندگان
خمسه
لایک داره
افترا زنی
ماست مالی
آسیب پذیر
سروش صحت
از کوره در رفتن
بازار
ارغنون
مسجد جامع
آرش آرش بازدید : 3837 چهارشنبه 11 تیر 1393 نظرات (0)

معلم: علی! چرا به گوش هایت باند بستی؟

علی: اجازه آقا! داشتم اتو می کردم، یکهو تلفن زنگ زد. اشتباهی اتو را روی گوشم گذاشتم.

معلم: خب چرا آن یکی گوشت را هم بستی؟

علی: آخه، بعدش خودم می خواستم به کسی زنگ بزنم!

                 

اولی: اگر گفتی چه طوری با دو تا چوب می شود آتش درست کرد؟

دومی: اگر یکی از آن دو چوب کبریت باشد کاری ندارد!

                

مردی وارد داروخانه شد: قرص اعصاب دارید؟

فروشنده: بله!

مرد: پس دو تا از آن بخورید. این یک سرقت مسلحانه است!

                

بیمار: دکتر، من فکر می کنم دو نفر شده ام.

دکتر: خب،هر دوتان بشینید و یکی از شما قضیه را تعریف کند.

                 

اگر توی ماشین بجای بنزین ماست بریزیم آن وقت چی می شه؟


هیچی بابا فقط به جای بوق بوق می گه دوغ دوغ.

                 

           امیدوارم لحظات شادی را در این وبلاگ بگذرانید 

آرش آرش بازدید : 3669 چهارشنبه 11 تیر 1393 نظرات (0)
معاون گروه داروسازی سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان آنکه داروهای گیاهی مانند داروهای شیمیایی دارای عوارض هستند، گفت: به طور مثال گل گاو زبان فشارخون را افزایش می‌دهد و نباید مبتلایان به فشارخون از آن استفاده کنند.

دکتر معصومه خادمی‌زاده در گفت و گو با ایرنا، افزود: اگر مبتلایان به فشار خون می‌خواهند گل گاو زبان مصرف کنند باید از مصلح آن یعنی لیمو هم استفاده کنند.

وی ادامه داد: مصلح به ماده غذایی یا گیاه دارویی اطلاق می‌شود که عوارض گیاهان دارویی را از بین می‌برد و آن را تعدیل می‌کند.

معاون گروه داروسازی سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران خاطرنشان کرد: به اغلب مبتلایان به فشار خون که دچار ناراحتی اعصاب می‌شوند توصیه می‌شود گل گاو زبان مصرف کنند در حالی که این بیماران با خوردن آن دچار عوارض می‌شوند.

خادمی‌زاده تاکید کرد: داروهای گیاهی حتما باید از سوی متخصصان مربوطه تجویز شوند چرا که اغلب داروهای گیاهی برای بیماران کبدی مضر هستند.

آرش آرش بازدید : 3538 چهارشنبه 11 تیر 1393 نظرات (0)

در تابستان چه بخوریم چه نخوریم ؟

هوای گرم: چه بخوریم چه نخوریم؟
روزهای گرم از راه رسیده است. دمای بیرون به 30، 40 درجه و حتی بیشتر هم می‌رسد. رطوبت و گرمای هوا روی شانه‌ها سنگینی می‌کند. این‌گونه هست که همه دنبال راهی برای خنک شدن و خلاصی از این گرمای بی‌امان می‌گردند. یکی از مسائلی که با گرم شدن هوا مطرح می‌شود تغذیه است و اینکه چه بخوریم و چه نخوریم؟ فرقی نمی‌کند هوا گرم باشد یا سرد. بدن انسان همیشه تلاش می‌کند دمای خود را حول‌وحوش 30 درجه تنظیم کرده و نگه دارد. وقتی هوا گرم می‌شود بدن به وسیله‌ی سیستم تعریق، خود را خنک نگه می‌دارد.


معمولاً زمانی که هوا خیلی گرم هست میل و اشتها به غذا کاهش می‌یابد اما در هر حال باید اصول تغذیه‌ی صحیح را رعایت کرد. با ما باشید تا مروری داشته باشیم بر نحوه‌ی تغذیه‌ی درست در گرمای بی‌امان تابستان.

 حجم کم، در چند وعده
بهتر است که روزانه چندین وعده غذا با حجم کم بخورید تا اینکه یک باره یک غذای سنگین و پرحجم میل کنید. بدن ما برای هضم غذاهای سنگین نیاز به انرژی بیشتری دارد و وقتی هم که میزان انرژی مصرفی بالا می‌رود دمای درونی هم افزایش می‌یابد؛ یعنی اینکه بیشتر گرمتان خواهد شد. اگر می‌خواهید گرمای درون بدن را به اندازه‌ی گرمای بیرون افزایش ندهید غذای کم حجم در چندین وعده از روز میل کنید.

مصرف برخی از پروتئین‌ها را محدود کنید
برخی از پروتئین‌ها مانند گوشت‌های قرمز باعث می‌شوند که بدن گرمای بیشتری تولید کند. توجه داشته باشید که هضم یک وعده غذای تهیه‌شده با مرغ و یا یک بشقاب حبوبات انرژی کمتری از هضم استیک یا کباب و غیره می‌برد. اگر خیلی گرمتان هست غذاهای پُرپروتئین میل نکنید تا بدنتان زیاد به زحمت نیفتد.

به چربی‌ها «نه» بگویید
مصرف چربی‌ها آن هم به میزان زیاد باعث کاهش سرعت گوارش و هضم غذا می‌شود. در واقع چربی‌ها برای هضم و تجزیه شدن در بدن تلاش مضاعفی به بدن تحمیل می‌کنند. به همین دلیل هم باعث می‌شوند دمای داخلی بدن بالا برود؛ یعنی اینکه مدام گرمتان بشود و به زمین و زمان بدوبیراه بگویید. مصرف مواد چرب را محدود کنید تا دمای بدنتان بهتر کنترل شود.


مواد غذایی سرشار از آب را دریابید
هیچ‌چیز به اندازه‌ی مواد غذایی آبدار برای مقابله با گرمای بی‌امان تابستان مناسب نیست. توصیه می‌کنیم مایعات و مواد غذایی سرشار از آب بیشتری مصرف کنید مانند:
-شیر
- ماست طبیعی
- خیار
- گوجه‌فرنگی
- هندوانه، طالبی، خربزه
- شاه‌توت و توت‌فرنگی و میوه‌های ریز دیگر
- سیب
- هلو
- کیوی
- کاهو
- تربچه
- کرفس
- کدو مسمایی و غیره.


با افزودن این مواد غذایی به برنامه‌ی روزانه‌تان می‌توانید بهتر و بیشتر با گرمای هوا مقابله کنید. همچنین می‌توانید از آبمیوه‌های صد درصد طبیعی استفاده کنید. سوپ‌های ولرم، انواع سالادهای خنک، پاستاهای سرد، تارت‌ها، غلات و توفو نیز جزو خوردنی‌های مناسب تابستانی هستند. حواستان باشد اگر می‌خواهید سالاد میل کنید مصرف سس را تا می‌توانید کاهش دهید.


از آب لیموترش یا سرکه به عنوان چاشنی استفاده کنید. حتی می‌توانید به روغن زیتونتان آبمیوه یا آب لیموترش یا سرکه اضافه کنید. ماست هم گزینه‌ی خوبی برای خوردن سالاد است. علاوه بر این تا می‌توانید مدت زمان پخت و پز و در کنار اجاق‌گاز بودن را محدود کنید. خود اجاق‌گاز منبع گرماست. غذاهای ساده و خنک تهیه و انرژی کمتری صرف کنید.

ولرم بنوشید
صحرانشینان و بیابان‌گردان حرفه‌ای می‌دانند که برای مقابله با گرمای زیاد باید نوشیدنی‌های ولرم نوشید. برخلاف تصور عموم که با گرم شدن هوا به سمت نوشیدنی‌های خنک و تگری می‌روند باید بدانید که این قبیل نوشیدنی‌های خنک شوکی به بدن وارد می‌کنند و به ناگاه دمای آن را پایین می‌آورند. برای همین هم بدن خیلی زود وارد عمل شده و تلاش می‌کند دمای خود را به حد تعادل برساند. در نتیجه هم بیشتر گرمتان خواهد شد. توصیه می‌کنیم در گرمای زیاد از مصرف نوشیدنی‌های خیلی خنک و به اصطلاح تگری بپرهیزید چون وضعیت را بدتر می‌کنند. نوشیدنی‌هایی با دمای ملایم بهترین گزینه‌اند.

خلاصه اینکه
به خاطر داشته باشید که در گرمای زیاد از مصرف زیاد مواد غذایی چرب، روغن زیاد و سرخ کردنی‌ها، قهوه، پنیرهای چرب، غذاهای سنگین و نوشیدنی‌های گازدار رنگ تیره بپرهیزید.

تعداد صفحات : 24

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 120
  • کل نظرات : 13
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 9
  • آی پی امروز : 1
  • آی پی دیروز : 8
  • بازدید امروز : 3
  • باردید دیروز : 24
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 27
  • بازدید ماه : 664
  • بازدید سال : 17,187
  • بازدید کلی : 558,603
  • کدهای اختصاصی