close
تبلیغات در اینترنت
پایگاه سرگرمی - 5
loading...

پایگاه سرگرمی

پیشنهاد ما به شما

درمان خونریزی از بینی در تابستان

 درمان خونریزی از بینی در تابستان

 درمان خونریزی از بینی در تابستان

خشکی، حرارت و گرمای هوا با منبسط کردن و در نتیجه پاره شدن مویرگ های ظریف داخل بینی، مهمترین علت خونریزی بینی در فصل تابستان است.

 

در فصل گرما، حرارت هوا باعث باز شدن مویرگ های داخل بینی می شود که در نتیجه ی این اتساع مویرگ ها، فرد دچار خونریزی بینی می شود و یکی از راه های موثر برای پیشگیری از این مشکل استفاده از کلاه و سایه بان در هوای گرم و آفتابی است.

سطح داخلى بینى حاوى صدها مویرگ خونى است که این مویرگ های داخل بینى بسیار ظریف و حساس هستند و عوامل مختلفى سبب پارگی و در نهایت خونریزى آن ها مى شود.
هنگامی که فرد دچار خونریزی بینی می شود، اولین کار ریختن آب سرد روی سر بیمار است و با عقب نگه داشتن سر، پره های بینی به مدت چند دقیقه با شدت متوسطی باید فشار داده شود.

با انجام این اقدامات و انتقال فرد به محل خنک، به تدریج مویرگ هایی که بر اثر گرما منبسط شده اند، منقبض می شوند و در نتیجه خونریزی بینی هم قطع می شود.
پاره شدن مویرگ های داخل بینی با توجه به ظریف و نازک بودن آن ها چندان خطرناک نیست و معمولا بدون نیاز به اقدامات خاص درمانی بهبود می یابد؛ تنها در صورت طولانی شدن مدت خونریزی و تکرار خون دماغ در فواصل زمانی کوتاه، خطرناک است و باید به پزشک مراجعه کرد.

خشکی مخاط بینی یکی از مهمترین علت های بروز خونریزی بینی است که این خشکی مخاط داخل بینی در فصل گرما به علت گرما و خشکی هوا ایجاد می شود.

فوق تخصص گوش و گلو و بینی در خصوص علت این که عده ای بیشتر از سایرین دچار خونریزی بینی می شوند گفت: برخی افراد به طور مادرزادی مویرگ های داخل بینی در آن ها بیشتر منبسط می شود که این افراد به خصوص در دوران کودکی بیشتر در معرض خون دماغ شدن قرار دارند.
در صورتی که این مویرگ ها زیاد دچار پارگی و خونریزی شوند، بنا بر تشخیص پزشک، مویرگ های برجسته روی تیغه بینی توسط پزشک سوزانده می شود.

فوق تخصص گوش و گلو و بینی در خصوص این که آیا افرادی که جراحی زیبایی بینی انجام می دهند در مقایسه با بقیه بیشتر دچار این مشکل می شوند، گفت: منشا اصلی خونریزی بینی مویرگ های داخل بینی است و تفاوتی در این زمینه بین بینی جراحی شده با بینی جراحی نشده وجود ندارد.

نوع دیگری از خونریزی بینی در افراد سالمند و مسن دیده می شود که می تواند ناشی از فشار خون بالا در این افراد باشد و مکانیزم آن با خونریزی بینی که ناشی از پاره شدن مویرگ های داخل بینی است، تفاوت دارد و باید به پزشک متخصص مراجعه کنند.

به منظور پیشگیری از خونریزی بینی فرد باید در فصل گرما کمتر در معرض نور آفتاب قرار گیرد ، در صورتی که شخص ناچار به بیرون رفتن در هوای گرم است باید با استفاده از کلاه و سایه بان از سر خود محافظت کند.

آرش آرش بازدید : 233 چهارشنبه 11 تير 1393 زمان : نظرات ()

نحوه تغزیه صحیح در ماه رمضان در قالب پرش و پاسخ

نحوه تغزیه صحیح در ماه رمضان در قالب پرش و پاسخ

  نحوه تغزیه صحیح در ماه رمضان

داشتن تغذیه اى صحیح در دوران ماه رمضان باعث مى شود تا روزه داران بتوانند با سلامتى این دوره را به پایان برسانند.

 

گرفتن روزه چه فوایدى براى بدن و سلامتى دارد؟
روزه دارى مى تواند به تغذیه مناسب کمک شایانى نماید، بدن انسان براى حفظ سلامتى خود همواره مقدارى از چربى موادغذایى را در نقاط مختلف ذخیره مى کند به مرور زمان چربى هاى ذخیره شده تغییر رنگ داده و فشرده مى شوند و احتمال اینکه مورد استفاده مجدد قرار بگیرند بسیار کمتر مى شود. روزه دارى حتى در افراد لاغر و یا با وزن طبیعى به بدن فرصتى مى دهد تا این چربى ها را از ذخایر آن آزاد کرده و مصرف نماید و پس از پایان روزه دارى به جاى آن چربى هاى تازه و مناسب ترى را جایگزین نماید.

غذا خوردن سبب مى شود خون فراوانى به دستگاه گوارش سرازیر شود که به دنبال آن بى حالى و کاهش توان فعالیتهاى دقیق فکرى اتفاق مى افتد. روزه با استراحت دادن به دستگاه گوارش و فرستادن خون کافى به سراسر بدن بالاخص به سیستم اعصاب مى تواند به سلامتى بدن کمک شایانى بنماید. از نظر روانى هم روزه دارى بسیار مفید است چرا که مبارزه با خود در زمینه جلوگیرى از خوردن سبب افزایش اعتماد به نفس مى شود که عامل اساسى در پیشگیرى از مشکلات روانى است.

چه غذاهایى براى سحرى و چه غذاهایى براى افطارى مناسب است و اساساً آیا بدن میان این دو وعده تفاوتى از لحاظ موادغذایى که مورد استفاده قرار مى گیرد قائل شد یا خیر؟
- بسیارى از افراد معتقدند هنگام سحرى بایستى از موادغذایى که انرژى بالایى دارند استفاده کنند تا در طول روز احساس گرسنگى نکنند به خاطر همین مسأله خوردن غذاهاى چرب را ترجیح مى دهند ولى بایستى توجه داشت که به دنبال مصرف موادغذایى پرچرب، تشنگى شدیدى عارض شده که باعث ایجاد مشکلات عدیده اى در این افراد مى گردد. از طرف دیگر عده اى موادقندى را ترجیح مى دهند که ذکر این نکته ضرورى است که مصرف مواد قندى و شیرینى به مقدار زیاد و در یک وعده باعث افزایش ناگهانى هورمون انسولین در خون شده و با توجه به اینکه این هورمون باعث کاهش قند خون مى گردد ممکن است عوارضى چون سرگیجه، بى حالى، پرخاشگرى، عصبانیت و ضعف ناگهانى به وجود آید. پس بهتر است در وعده غذایى سحرى از موادغذایى استفاده شود که بتواند هم انرژى روزانه را تأمین کند و هم از افت ناگهانى قند خون جلوگیرى کند و مهمتر از همه اینکه باعث ایجاد تشنگى شدید نشود.

آیا مى شود سحرى را به طور کلى حذف کرد؟
بسیارى از افراد هستند که وعده سحرى را به دلیل مختلف از جمله عدم توانایى در بیدار شدن صبحگاهى حذف مى کنند. بایستى توجه داشت که در روزهاى عادى فاصله زمانى بین دو وعده غذایى شام و صبحانه روز بعد حدود ۱۰ساعت است که تقریباً هفت ساعت از آن در حالت خواب مى گذرد. در ماه مبارک رمضان هم بایستى سعى شود همین حداکثر فاصله زمانى بین وعده هاى غذایى رعایت شود.

در صورت عدم مصرف موادغذایى در سحرى و حذف آن فاصله بین وعده افطار و شام تا وعده افطار بعدى حدود ۲۴-۲۰ساعت مى شود که خالى ماندن دستگاه گوارش و نداشتن منبع انرژى براى این مدت زمان طولانى بسیار مضر است چرا که کلیه فعل و انفعالات بدنى از جمله روند ترشح اسید و آنزیمهاى گوارشى، عدم در دسترس بودن آب براى فعل و انفعالات حیاتى و اتمام انرژى به علت مصرف یک وعده غذا دچار اختلال شده وعوارض مختلفى چون سوزش سردل، زخم معده، عدم تمرکز فکرى، بیخوابى و عصبانیت دیده مى شود.

چرا که در این حالت در کمترین زمان فعالیت (شب) بیشترین غذا خورده مى شود و در بیشترین زمان فعالیت (طول روز) که بدن ما نیازمند به سوخت و ساز فعال براى انجام فعالیتهاى روزمره هست هیچ گونه منبع انرژى در دسترس نیست و این مسأله سبب افت در میزان و کیفیت فعالیتهاى مورد نیاز مى گردد.

تفاوت بین وعده سحرى و افطارى را لطفاً بفرمایید.
- بدن ما در زمان افطار در حالت استراحت کامل است بنابراین هنگام افطار بایستى از موادغذایى استفاده شود که به طور ناگهانى به دستگاه گوارش فشار وارد نشود بنابراین توصیه مى کنیم در زمان افطار روزه خود را با چند عدد خرما همراه با یک استکان چاى یا شیر ولرم باز کنید و بین افطارى و شام خود فاصله اى را در نظر بگیرید مثلاً در این فاصله مى توانید وضو گرفته و نمازتان را بخوانید که هم ثواب نماز اول وقت را برده و هم حرکات نماز باعث شود بدنتان کمى از حالت استراحت درآید.

توصیه مى شود که شام را با غذاهاى سبک، کم قند و فیبردار مثل سوپ و سبزیجات یا سالاد که فشار چندانى به معده وارد نمى کنند شروع کرده و سپس به سراغ شام اصلى بروید. چرا که مصرف بیش از حد موادغذایى شیرین و پرچرب هنگام افطار منجر به تشنگى مى شود و مصرف نوشیدنیهاى زیاد بالاخص مایعات خنک با رقیق کردن اسید و آنزیمهاى دستگاه گوارش سبب اختلال در هضم و جذب موادغذایى مى گردد، این مسأله پیامدهاى مهمى چون درد شکم و نفخ پیش مى آورد.

براى از بین بردن یا کمتر کردن عطش شدید در این ماه چه باید کرد؟
- براى فهم این سؤال به این مثال توجه کنید. مزرعه اى را در نظر بگیرید که در کنار یک رودخانه پرآب است براى اینکه بتوانیم این مزرعه به صورت دائم آبیارى شده و از حملات احتمالى آب در فصول گوناگون در امان باشد، سدى مقابل آب مى زنیم تا بتوانیم آب را مهار کرده و با ایجاد روزنه هایى در سد به صورت دائم و کنترل شده مزرعه مان را آبیارى کنیم.

در ماه مبارک رمضان نیز بایستى سدى در بدنمان بسازیم که بتوانیم آب و موادغذایى را که در سحرى مصرف کرده ایم به صورت یکنواخت و دائم در طول روز به قسمتهاى مختلف بدنمان برساند. این کار را مى توانیم با مصرف مواد غذایى پرفیبر (سبزیجات و میوه ها) انجام دهیم. این دسته از موادغذایى با احاطه سایر گروههاى غذایى خورده شده اولاً باعث مى شود آنزیمهاى گوارشى به صورت آرام آرام روى موادغذایى اثر کند و ثانیاً با کم کردن سرعت جذب مواد غذایى باعث مى شود که بدن به آهستگى و در فراخى وقت اقدام به جذب مواد غذایى بکند که هم دچار خستگى کمترى مى شود وهم از آن توفان قندى و انسولین بالاى بعد از آن جلوگیرى مى کند بنابراین توصیه مى شود در سحرى از مواد غذایى پرفیبر مثل سبزیجات و بالاخص میوه ها استفاده کنید چرا که میوه ها اولاً منبع سرشارى از فیبر هستند و ثانیاً قند موجود در میوه ها در حالت خالص و بدون فیبر هم دیرتر از قندهاى ساده جذب مى گردد که این امر سبب مى گردد فرد دیرتر احساس گرسنگى نماید.

مواد غذایى پرفیبر آب زیادى را در خود جذب کرده و بدن مى تواند آن را به آهستگى جذب کند و احساس تشنگى دیرتر عارض مى گردد. یکى از مکانیسم هاى احساس گرسنگى، خالى بودن معده است فیبرها سرعت حرکت مواد غذایى را نیز کاهش مى دهند و این مسأله باعث مى شود که مکانیسم مذکور دیرتر شروع شود. مصرف آب به مقدار فراوان در وعده سحرى و بالاخص ما بین غذا توصیه نمى شود چرا که طى اشاره اى که قبلاً شد باعث رقت اسید و آنزیمهاى گوارشى شده و اختلال در روند هضم را باعث مى شود.

خانمهاى شیرده با رعایت چه تغذیه اى در هنگام روزه دارى سلامت شان تضمین مى شود؟
درکتب تخصصى تغذیه آمده است که حدود یک سوم نیاز براى ترشح شیر از ذخایر چربى بدن که در سه ماهه سوم حاملگى تشکیل شده است تأمین مى گردد و دو سوم دیگر از طریق تغذیه بایستى مهیا گردد رژیم غذایى مادر شیرده بایستى غنى از پروتئین، کلسیم، آهن و ویتامین ها باشد و در صورت لحاظ نکردن این مواد در رژیم غذایى وى دچار کمبودهاى شدید و نهایتاً عوارض خطرناکى چون پوکى استخوان، خرابى دندانها، کم خونى و ریزش مو مى شود.

طبق فتاوى مراجع عظام مادران شیرده مى توانند روزه بگیرند ولى اگر بعد از چند روز احساس کردند که روزه سبب کاهش در مقدار شیر آنها شده است روزه گرفتن جایز نیست. به مادران در دوران شیردهى توصیه مى شود در وعده هاى غذایى سحرى، افطار و شام از مواد سرشار از آهن (مثل گوشت و حبوبات) و کلسیم (مثل شیر و لبنیات) بیشتر استفاده کنند و از خوردن ادویه جات، فلفل، سیر، پیاز و زیره که سبب بد بو شدن شیر مى شود پرهیز کنند چرا که مکیدن فرزند یکى از عوامل مؤثر در ترشح شیر است و بد بو شدن شیر سبب عدم مکش نوزاد شده ومنجر به کاهش یا قطع شیر مى گردد.

آیا در سنین مختلف هنگام روزه دارى باید تغذیه متفاوت باشد؟
نیازهاى تغذیه اى در سنین مختلف متفاوت است نیاز به انرژى با افزایش سن کاهش مى یابد که در ارتباط با کاهش اندازه بدن، کاهش توده چربى و کاهش فعالیت فیزیکى است. نیازهاى پروتئینى در سالمندان کمى بیشتر از افراد جوانتر مى باشد چرا که براى حفظ تعادل نیتروژنى و پیشگیرى از تعادل منفى نیتروژنى وجلوگیرى از تحلیل عضلات لازم است.

با توجه به اینکه افراد سالمند به علت کم تحرکى اکثراً دچار یبوست هستند مصرف کربوهیدراتهاى پیچیده مثل سبزیجات، غلات کامل و میوه ها در وعده هاى سحرى و افطارى نسبت به سنین جوان بیشتر توصیه مى شود چرا که این گروه از مواد غذایى ذکر شده باعث جلوگیرى از یبوست مى شوند.

در افرادى که از رژیم هاى غذایى استفاده مى کنند، باید به چه صورت در مدت این ماه عمل کنند؟
افرادى که به جهت کاهش یا افزایش وزن از رژیم هاى غذایى استفاده مى کنند بایستى ناهار رژیم را در سحرى میل کنند و وعده غذایى مربوط به صبحانه رژیم را براى افطار در نظر گرفته و شام رژیم را هم در جاى خود و به جاى شام ماه مبارک رمضان استفاده کنند.

زولبیا وبامیه به صورت سنتى از قدیم سر سفره هاى افطار است، ضرورتى در مصرف آن وجود دارد؟
همانگونه که قبلاً نیز عرض کردم هنگام افطار ذخیره قندى بدن بسیار کم است و به همین دلیل بهتر است در زمان افطار با خوردن مواد قندى این کمبود جبران شود هنگام افطار توصیه مى شود زولبیا یا بامیه البته به مقدار کم مصرف شود چرا که مصرف بیش از حد آن به خاطر استفاده از روغن، کره و ماست و ادویه جات مختلف درترکیبات این نوع شیرینى جات و عدم اطمینان کافى به منابع مذکور ممکن است سبب مسمومیت هاى غذایى شود. علاوه بر آن مصرف بیش از حد زولبیا و بامیه با توجه به اینکه اشتها را کاهش مى دهد باعث عدم مصرف مواد مورد نیاز دیگر مى شود.

احتیاجات کالرى در زنان و مردان به چه میزانى است؟
لازم به توضیح است که در ماه مبارک رمضان میزان نیاز به کالرى تفاوت چندانى باحالات غیر روزه نداشته و فقط نحوه زمان بندى مصرف مواد غذایى در جهت آزاد شدن ذخایر چربى فشرده و قدیمى و جایگزین شدن آنها با بافت جدید و قابل دسترسى متفاوت است که در جدول زیر براساس وزن و میزان فعالیت نشان داده شده است.

میزان کاهش وزن در ماه مبارک رمضان تا چه حدى باید باشد؟
با توجه به اینکه در ماه مبارک رمضان در بیشترین زمان فعالیت (طول روز) کمترین مصرف مواد غذایى را داریم به همین خاطر با توجه به اینکه فعالیتهاى روزمره سبب از دست رفتن کالرى مى شود و وزن کم خواهد شد این مسأله در مورد افراد مختلف با توجه به جنس (مرد یا زن) ، وزن و سن متفاوت است ولى در حالت معمول بین ۲ الى ۴کیلوگرم کاهش وزن وجود دارد که این کاهش قسمتى به از دست دادن کالرى و قسمتى هم به عدم دریافت مواد غذایى و آب مربوط است.

چه مواد غذایى را در این ماه بهتر است در رژیم غذایى و تغذیه خانواده قرار داد؟
به طور خلاصه توصیه مى شود از مواد غذایى زیر در ماه مبارک رمضان بیشتر استفاده شود:

در وعده سحرى:
از غذاهایى که داراى قندهاى مرکب هستند مثل میوه جات بیشتر استفاده شود.
- ازغذاهاى حاوى فیبر مثل سبزیجات ومیوه جات بایستى بیشتر استفاده شود.
- از موادغذایى سرخ کرده، پرچرب و شیرینى پرهیز گردد.
- از غلات و حبوبات به میزان دلخواه در ترکیبات غذاى سحرى لحاظ گردد.
- مصرف بیش از حدگوشت در سحرى توصیه نمى گردد.
- مصرف آب قبل از شروع سحرى و در مابین وعده هاى غذایى توصیه نمى شود.
- مصرف ادویه جات وغذاهایى مثل کله پاچه، سیرابى و… در سحرى توصیه نمى شود.

در وعده افطارى و شام :
- شروع افطارى بایستى با چند عدد خرما همراه کمى آب ولرم یا شیر ولرم باشد
- سعى شود بین افطارى و شام فاصله وجود داشته باشد.
- شروع افطارى با نوشیدنى هاى خنک نباشد بلکه حتماً بایست ولرم یا سوپ باشد.
- مصرف بیش از حد مواد غذایى پرچرب و شیرین در افطار سبب تشنگى شده و به دنبال آن آب زیادمصرف مى شود و در نتیجه با کاهش غلظت اسید و آنزیمهاى گوارشى موجب اختلال در هضم و جذب مواد غذایى مى شود.

در پسران ودخترانى که مى خواهند براى نخستین بار روزه بگیرند آیا تفاوتى در نوع مواد غذایى مصرفى شان وجود دارد؟
نیاز به انرژى در خانمها و آقایان متفاوت است که مربوط به میزان فعالیتهاى آنها و اثرات هورمونهاى مختلف مى باشد. در خانمها با توجه به اینکه در دوره عادات ماهیانه کمبودهایى از قبیل آهن ممکن است دیده شود میزان نیاز به برخى از مواد غذایى بیشتر است بنابراین توصیه مى شود خانمها بالاخص افرادى که تازه به سن بلوغ رسیده و توفیق روزه دارى در ماه رمضان را کسب کرده اند نسبت به تغذیه خود دقت بیشترى نموده و با مصرف بیشتر مواد سرشار از آهن مثل پروتئینها (نسبت به آقایان) باعث جلوگیرى از عوارضى مثل کم خونى، ریزش مو و… شوند.

آرش آرش بازدید : 192 چهارشنبه 11 تير 1393 زمان : نظرات ()

تنظیمات مودم ADSL هواوی سری HG5532e :

به نام خدا

تنظیمات مودم ADSL هواوی سری HG5532e  :

به دو طریق می توان به مودم وصل شد و تنظیمات مربوطه را انجام داد.

1) برای اتصال وایرلس (WLAN) از SSIDو  WLAN Keyنوشته شده پشت مودم استفاده می کنیم تا ارتباط وایرلس با مودم برقرار شود .

2) از طریق کارت شبکه کامپیوتر یا لب تاپ با IP های رنج   254تا192.168.1.2 بهLANبه مودم وصل می شویم:

از طریق اینترنت اگسپلورر یا فایر فاکس و ... آدرس زیر را وارد می نماییم:

http://192.168.1.1

ازusername  و password های زیر جهتloginاستفاده می نماییم.

Username: admin

Password:@Hua1234

البته با username  و password ، user نیز می توان  به مودم login نماییم ولی چون سطح دسترسی پایین می باشد بهتر است با username  و passwordفوق به مودم login نماییم.

برای تنظیمات pppoe در قسمت Basic ، WAN را انتخاب نموده تنظیمات مربوطه را انجام می دهیم وusername  و password ی که مخابرات داده است را set می نماییم.

در هر مرحله بعد از انجام تغییرات جهت Save نمودن تنظیمات از دکمه Submit استفاده کنیم.  

برای تنظیمات خط و تغییر Annex بر روی مودم در قسمت Basic ، DSL را انتخاب می نماییم و در قسمت DSL Configuration باید تیکADSL2/ADSL2+(AnnexM)   و   Bitswap Enable زده شده باشد . (اگر فاصله تا مرکز مخابرات زیاد باشد ضمن هماهنگیبا واحد پشتیبانی مخابراتجهت پشتیبانی ازAnnex Lبرای مسافتهای زیاد بایدتیکALLزده شود.)

جهت تنظیمات وایرلس مودم در قسمت Basic  ، WLAN را انتخاب نموده به انجام تنظیمات مربوطه می پردازیم ( SSIDنام شبکه وKey Pre-shared پسورد وSecurity  مودم را انتخاب می نماییم(.

به منظور امنیت بیشتر بخش وایرلس بهتر است در قسمت Security از WPA-PSK/WPA2-PSK استفاده گردد.

جهت تغییر username  وpassword مودم ،  در قسمت Maintenance

می توان آن را تغییرداد.

آرش آرش بازدید : 331 چهارشنبه 11 تير 1393 زمان : نظرات ()

هفت پیشنهاد نیوشا ضغیمی برای زیبایی پوست

ﺑﻪ ﮔﺰﺍﺭﺵ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ، ﻫﻤﻪ ﺑﻪ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﻟﻮﺍﺯﻡ ﺁﺭﺍﯾﺸﯽ - ﺑﻬﺪﺍﺷﺘﯽ ﻣﻨﺎﺳﺐ، ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﮐﺮﻡ ﻭ ﻟﻮﺳﯿﻮﻥ ﻫﺎﯼ ﻣﻨﺎﺳﺒﯽ ﭘﻮﺳﺖ ﻭ ... ﻓﮑﺮ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ. ﺍﻣﺎ ﻫﻤﻪ ﺭﺍﻩ ﻫﺎﯼ ﺣﻔﻆ ﺳﻼ‌ﻣﺖ ﭘﻮﺳﺖ ﺩﺭ ﻫﻤﯿﻦ ﺧﻼ‌ﺻﻪ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﺩ. ﺑﺮﺍﯼ ﺷﺎﺩﺍﺑﯽ ﭘﻮﺳﺖ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﻪ ﻧﮑﺘﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﻠﯿﺪﯼ ﻇﺎﻫﺮﺍ ﺳﺎﺩﻩ ﺍﻣﺎ ﻓﻮﻕ ﺍﻟﻌﺎﺩﻩ ﺣﯿﺎﺗﯽ ﻫﻢ ﺗﻮﺟﻪ ﮐﺮﺩ ﮐﻪ ﺑﺪﻭﻥ ﺁﻧﻬﺎ ﻫﯿﭻ ﮐﺪﺍﻡ ﺍﺯ ﻣﺤﺼﻮﻻ‌ﺕ ﺁﺭﺍﯾﺸﯽ ﺑﻬﺪﺍﺷﺘﯽ ﮐﺎﺭ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻨﺪ. ﻣﻤﮑﻦ ﺍﺳﺖ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﯿﺪ ﺍﯾﻦ ﺗﻮﺻﯿﻪ ﻫﻞ ﺭﺍ ﺑﺎﺭﻫﺎ ﺷﻨﯿﺪﻩ ﺍﯾﺪ، ﺍﻣﺎ ﻣﮕﺮ ﺍﺻﻮﻝ ﻫﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﺛﺎﺑﺖ ﻧﯿﺴﺘﻨﺪ؟ ﺩﺭ ﺑﺎﺯﯾﮕﺮﯼ ﻫﻢ 100 ﺳﺎﻝ ﻗﺒﻞ ﻫﻤﺎﻥ ﭼﯿﺰﻫﺎﯾﯽ ﺭﺍ ﺁﻣﻮﺯﺵ ﻣﯽ ﺩﺍﺩﻩ ﺍﻧﺪ ﮐﻪ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺁﻣﻮﺯﺵ ﻣﯽ ﺩﻫﻨﺪ. ﺍﺻﻮﻝ ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ ﭘﻮﺳﺖ ﻫﻢ ﻫﻤﯿﻦ ﺍﺳﺖ. ﺳﻔﯿﺪﯼ، ﺳﻼ‌ﻣﺖ ﻧﯿﺴﺖ ﺑﻌﻀﯽ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﺭﻧﮓ ﭘﻮﺳﺖ ﺷﺎﻥ ﺍﺻﻄﻼ‌ﺣﺎ «ﻣﻬﺘﺎﺑﯽ» ﺍﺳﺖ. ﭘﻮﺳﺖ ﺍﯾﻦ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﺍﮔﺮﭼﻪ ﺭﻭﺷﻦ ﺍﺳﺖ، ﺍﻣﺎ ﺳﻔﯿﺪ ﻭ ﮔﭽﯽ ﻧﯿﺴﺖ. ﺑﻨﺎﺑﺮﺍﯾﻦ ﺑﺎﯾﺪ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﭘﻮﺳﺖ ﺻﻮﺭﺕ ﺗﺎﻥ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ «ﮔﭽﯽ ﺭﻧﮓ» ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ، ﺣﺴﺎﺱ ﺑﺎﺷﯿﺪ. ﺷﺎﯾﺪ ﮐﻢ ﺧﻮﻥ ﺷﺪﻩ ﺑﺎﺷﯿﺪ! ﭘﺲ ﺑﺎ ﭘﺰﺷﮏ ﻣﺸﻮﺭﺕ ﮐﻨﯿﺪ. - ﺑﻮﺗﺎﮐﺲ ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺭﺍﻩ ﻫﺎﯼ ﺍﺯ ﺑﯿﻦ ﺑﺮﺩﻥ ﻭ ﮐﻨﺘﺮﻝ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﭼﯿﻦ ﻭ ﭼﺮﻭﮎ ﺻﻮﺭﺕ، ﺗﺰﺭﯾﻖ ﺑﻮﺗﺎﮐﺲ ﺍﺳﺖ ﺍﻣﺎ ﺣﺪﺍﻗﻞ ﺑﺮﺍﯼ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﯾﺮﺗﺮ ﺩﺳﺖ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭ ﺑﺰﻧﯿﺪ، ﺑﺎﯾﺪ ﺑﻪ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺗﺎﻥ ﺗﻮﺟﻪ ﮐﻨﯿﺪ. ﻣﺼﺮﻑ ﻣﯿﻮﻩ ﻭﺳﺒﺰﯼ ﺗﺎﺯﻩ، ﻏﻼ‌ﺕ ﻭ ﺭﻭﻏﻦ ﺯﯾﺘﻮﻥ ﺑﻪ ﺩﻟﯿﻞ ﺁﻧﺘﯽ ﺍﮐﺴﯿﺪﺍﻥ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﺩ ﻣﺎﻧﻊ ﺍﺯ ﺑﺮﻭﺯ ﭼﺮﻭﮎ ﺻﻮﺭﺕ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ. ﻣﺼﺮﻑ ﻟﺒﻨﯿﺎﺕ ﭘﺮﭼﺮﺏ ﻭ ﺧﻮﺭﺍﮐﯽ ﻫﺎﯼ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﺑﺎ ﺷﯿﺮﯾﻨﯽ ﻏﯿﺮﻃﺒﯿﻌﯽ (ﻣﺜﻞ ﻧﻮﺷﺎﺑﻪ ﻫﺎﯼ ﺭﮊﯾﻤﯽ) ﺭﺍ ﻧﯿﺰ ﺑﻪ ﺣﺪﺍﻗﻞ ﺑﺮﺳﺎﻧﯿﺪ. ﻓﺮﺍﺭ ﺍﺯ ﺧﺸﮑﯽ ﭘﺴﻮﺗﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺣﺪ ﻣﺘﻌﺎﺩﻝ ﻣﺮﻃﻮﺏ ﻧﺒﺎﺷﺪ. ﺳﺎﻟﻢ ﻧﯿﺴﺖ. ﺑﻨﺎﺑﺮﺍﯾﻦ ﭘﻮﺳﺖ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺣﻤﺎﻡ ﺁﻣﺪﻩ ﺍﯾﺪ ﻭ ﺭﻃﻮﺑﺖ ﺧﺎﺻﯽ ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ. ﺍﮔﺮ ﭘﻮﺳﺖ ﺗﺎﻥ ﺧﯿﻠﯽ ﺧﺸﮏ ﺍﺳﺖ ﯾﺎ ﺭﻃﻮﺑﺖ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﺩﺍﺭﺩ، ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻌﺪﯾﻞ ﺁﻥ ﺍﻗﺪﺍﻡ ﮐﻨﯿﺪ. ﺑﺮﺍﯼ ﺍﯾﻦ ﻣﻨﻈﻮﺭ ﺑﺎ ﻣﺘﺨﺼﺺ ﭘﻮﺳﺖ ﻣﺸﻮﺭﺕ ﮐﻨﯿﺪ.  ﮔﺮﺩﺵ ﺧﻮﻥ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺭﺍﻫﮑﺎﺭﻫﺎﯼ ﺣﻔﻆ ﺳﻼ‌ﻣﺖ ﭘﻮﺳﺖ ﺻﻮﺭﺕ ﮔﺮﺩﺵ ﺧﻮﻥ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﻭ ﺍﮐﺴﯿﮋﻥ ﺭﺳﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﭘﻮﺳﺖ ﺍﺳﺖ. ﺑﺮﺍﯼ ﺍﯾﻦ ﻣﻨﻈﻮﺭ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺭﺍﻫﮑﺎﺭﻫﺎ، ﺷﺴﺖ ﻭ ﺷﻮﯼ ﻭﺳﺖ ﺑﺎ ﺁﺏ ﺳﺮﺩ، ﻣﺎﺳﺎﮊ ﺩﺍﺩﻥ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺭ ﺣﻤﺎﻡ ﺯﯾﺮ ﺩﻭﺵ ﺁﺏ ﻭﻟﺮﻡ ﻭ ﻧﻮﺷﯿﺪﻥ ﺁﺏ ﮐﺎﻓﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺟﺮﯾﺎﻥ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﮔﺮﺩﺵ ﺧﻮﻥ ﺍﺳﺖ. ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﮐﺮﻡ ﻫﺎﯼ ﺣﺎﻭﯼ ﺍﺳﯿﺪ ﻣﯿﻮﻩ ﻧﯿﺰ ﻫﻤﯿﻦ ﺍﺛﺮ ﺭﺍ ﺩﺍﺭﺩ.  ﻻ‌ﯾﻪ ﺑﺮﺩﺍﺭﯼ ﮐﻨﯿﺪ ﺍﮔﺮ ﺳﻠﻮﻝ ﻫﺎﯼ ﻣﺮﺩﻩ ﻻ‌ﯾﻪ ﻧﺨﺴﺘﯿﻦ ﭘﻮﺳﺖ ﺑﺎ ﺭﻭﺵ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺑﺮﺩﺍﺷﺘﻪ ﺷﻮﺩ، ﭘﻮﺳﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﺳﺎﺧﺘﻦ ﻻ‌ﯾﻪ ﺟﺪﯾﺪ ﺗﺤﺮﯾﮏ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ. ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺗﺮﺗﯿﺐ ﭘﻮﺳﺖ ﺻﻮﺭﺕ ﺷﺎﺩﺍﺏ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ. ﺑﺮﺍﯼ ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻟﯿﻤﻮﺗﺮﺵ ﻭ ﺧﯿﺎﺭ، ﻟﯿﻤﻮﺗﺮﺵ ﻭ ﻣﺎﺳﺖ ﻭ ﻟﯿﻤﻮﺗﺮﺵ ﻭ ﺁﺏ ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ. ﭘﺲ ﺍﺯ ﻣﺎﻟﯿﺪﻥ ﺍﯾﻦ ﻣﺤﻠﻮﻝ ﻫﺎ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ، ﺑﻪ ﺁﺭﺍﻣﯽ ﺑﺎ ﺩﺳﺖ ﭘﻮﺳﺖ ﺻﻮﺭﺕ ﺭﺍ ﺍﺯ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺑﻪ ﺳﻤﺖ ﺑﺎﻻ‌ ﻣﺎﺳﺎﮊ ﺑﺪﻫﯿﺪ. ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭ ﺭﺍ ﻫﻔﺘﻪ ﺍﯼ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﻫﯿﺪ. ﻓﻘﻂ ﻧﺨﻮﺍﺑﯿﺪ ﺍﯾﻦ ﺗﻮﺻﯿﻪ ﺭﺍ ﺑﺎﺭﻫﺎ ﺷﻨﯿﺪﻩ ﺍﯾﺪ ﮐﻪ ﺧﻮﺍﺏ ﮐﺎﻓﯽ ﺑﺎﻋﺚ ﺣﻔﻆ ﺳﻼ‌ﻣﺖ ﻭ ﺷﺎﺩﺍﺑﯽ ﭘﻮﺳﺖ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻧﮑﺘﻪ ﺩﻗﺖ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﯾﺪ ﮐﻪ ﺧﻮﺍﺏ ﺑﺎﯾﺪ «ﺁﺭﺍﻡ» ﺑﺎﺷﺪ؟ ﺍﮔﺮ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﺎﺷﺪ ﯾﮏ ﮔﻮﺷﺘﺎﻥ ﺑﻪ ﺯﻧﮓ ﺗﻠﻔﻦ ﻭ ﮔﻮﺵ ﺩﯾﮕﺮﺗﺎﻥ ﺑﻪ ﺯﻧﮓ ﺩﺭ ﻭ ﺣﻮﺍﺳﺘﺎﻥ ﺑﻪ ﺯﻧﮓ ﻣﻮﺑﺎﯾﻞ ﺑﺎﺷﺪ، 10 ﺳﺎﻋﺖ ﺩﺭ ﺭﻭﺯ ﻫﻢ ﮐﻪ ﺑﺨﻮﺍﺑﯿﺪ، ﺍﺛﺮﯼ ﻧﺪﺍﺭﺩ. ﺑﻨﺎﺑﺮﺍﯾﻦ ﺑﺮﺍﯼ ﺁﻧﮑﻪ ﺧﻮﺍﺏ ﺁﺭﺍﻣﯽ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﺪ، ﻣﻮﻗﻊ ﺧﻮﺍﺏ، ﺗﻤﺎﻡ ﻋﻮﺍﻣﻞ ﺍﺳﺘﺮﺱ ﺯﺍ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﺗﺎﻥ ﺩﻭﺭ ﮐﻨﯿﺪ. ﺧﻮﺍﺏ ﮐﺎﻓﯽ ﺑﺎﻋﺚ ﺣﻔﻆ ﺳﻼ‌ﻣﺖ ﭘﻮﺳﺖ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ. ﭼﺮﺑﯽ ﭘﻮﺳﺖ ﺑﺮﺧﻼ‌ﻑ ﺗﺼﻮﺭ، ﭘﻮﺳﺘﯽ ﮐﻪ ﺍﺻﻼ‌ ﭼﺮﺏ ﻧﺒﺎﺷﺪ، ﻣﺴﺘﻌﺪ ﭼﺮﻭﮎ ﺧﻮﺭﺩﮔﯽ ﺍﺳﺖ. ﺑﻨﺎﺑﺮﺍﯾﻦ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﻮﺳﺖ ﺻﻮﺭﺕ ﭼﺮﺑﯽ ﻣﺘﻌﺎﺩﻟﯽ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ. ﺍﮔﺮ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺣﻤﺎﻡ ﻭ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﺷﺎﻣﭙﻮ ﺑﺪﻥ ﯾﺎ ﺻﺎﺑﻮﻥ ﺑﺪﻥ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺑﺎ ﭘﻮﺳﺖ ﺗﺎﻥ، ﺩﭼﺎﺭ ﺧﺎﺭﺵ ﯾﺎ ﻗﺮﻣﺰﯼ ﭘﻮﺳﺖ ﻣﯽ ﺷﻮﯾﺪ، ﺑﺎﯾﺪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﭼﺮﺑﯽ ﭘﻮﺳﺖ ﺗﺎﻥ ﺭﺍ ﺗﻨﻈﯿﻢ ﮐﻨﯿﺪ. ﻣﺤﺼﻮﻻ‌ﺕ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺩﺭ ﺑﺎﺯﺍﺭ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﯾﻦ ﻣﻨﻈﻮﺭ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﺩ. ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻧﺘﺨﺎﺑﺶ ﺑﺎ ﯾﮏ ﻣﺸﺎﻭﺭ ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ ﻭ ﭘﻮﺳﺖ ﻭ ﻣﻮ ﻣﺸﻮﺭﺕ ﮐﻨﯿﺪ.
آرش آرش بازدید : 215 چهارشنبه 04 تير 1393 زمان : نظرات ()

آیا می دانید ؟

آیا میدانید به همراه یک صندلی اجکت(صندلی نجات خلبان هواپیمای جنگنده) چه چیزهایی وجود دارد؟

۲- شکلات.

۳-یک کلت.

۴-یک کلت منور.

۵- یک قایق بادی مخصوص دراپ در آب.

۶-یک قلاب ماهی گیری.

۷-یک دستگاه شبیه کباب پز برای طبخ غذا.

۸-یک پودر مخصوص که اگر خلبان در آب دراپ کند با ریختن آن پودر کوسه ها دور می شوند.

۹-بسته ی کمک های اولیه.

۱۰-چاقوی معروف و بسیار تیز MC 1 که حتی قادر به بریدن مفتول فلزی می باشد.

۱۱-آینه برای علامت دادن در روز.

۱۲-یک تشک بادی که اگر خلبان بالای جنگل دراپ کند.این تشک اطراف بدن او را می پوشاند تا به خلبان آسیبی نرسد.

۱۳-قرص تصفیه آب

معروف ترین شرکت سازنده ی صندلی اجکت شرکت Martin Backer می باشد.


آرش آرش بازدید : 349 چهارشنبه 14 خرداد 1393 زمان : نظرات ()

تعداد صفحات : 24

تبلیغات
Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • تبادل لینک
    تبادل لینک هوشمند : برای تبادل لینک ابتدا مارا با عنوان پایگاه سرگرمی وآدرس http://arash1377.rzb.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.

    عنوان :
    آدرس :
    کد : کد امنیتیبارگزاری مجدد
    آمار سایت
  • کل مطالب : 120
  • کل نظرات : 13
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 8
  • آی پی امروز : 2
  • آی پی دیروز : 7
  • بازدید امروز : 34
  • باردید دیروز : 1
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 37
  • بازدید ماه : 156
  • بازدید سال : 462,201
  • بازدید کلی : 495,059
  • کدهای اختصاصی